Symbolika snov je vždy rovnaká, ich výklad je podľa veku snívajúceho rôzny

28.02.2009 Celý región

Bratislava 28. februára (TASR) - Symbolika snov je síce rovnaká, ale výklad vzhľadom na vek človeka je rôzny. Pre TASR to konštatoval veštec Gabriel, ktorý sa venuje výkladu snov.
\"Keď vidí v sne 16-ročná dievčina hada, je to jednoznačný freudovský sexuálny symbol, jej skrytá túžba, \" vysvetlil. Upozornil, že had v sne 75-ročnej ženy je niečo úplne iné. V tomto prípade ide o ublíženie falošnej, zlej ženy, zvlášť, ak ju had v sne uhryzne. \"Uhryzenie hada v sne 16-ročnej znamená, samozrejme, niečo oveľa sympatickejšie, \" dodal.

Symbolika snov je podľa veštca rovnaká už niekoľko tisíc rokov, v dnešnej dobe však pribúdajú nové symboly, ako napríklad raketa, lietadlo alebo mobil. \"Zvláštnosťou je, že bez ohľadu na to, či ide o výklad z cigánskych kariet, veštenie z kávy, numerológiu či tarotu, ich vysvetlenie alebo vyloženie je vždy rovnaké, \" zhodnotil.

Podľa jeho slov sen väčšinou nechce človeku povedať vôbec nič a snívajúci počas neho prežíva udalosti a zážitky uplynulého dňa. \"Je len veľmi málo snov, ktoré chcú naozaj snívajúcemu niečo povedať. Tie sa obyčajne opakujú a čakajú na odpoveď, \" uzavrel.
 

Vyberte región